Tamas Sajo3/1/20231 mins

Új irodáink az Egyesült Államokban és Dubaiban

Nemzetközi terjeszkedésünk következő állomásaként átléptük Európa határait és elindítottuk új irodáinkat az Egyesült Államokban és Dubaiban.

Céges hírek
#dubai
#usa
#it uzemeltetes
Új irodáink az Egyesült Államokban és Dubaiban
Link másolása

2004-es alakulásunk óta azon dolgozunk, hogy a szolgáltatásaink bővítése mellett cégünk nemzetközi jelenlétét is fejlesszük. Csoportunk első üzletága, az informatikai üzemeltetés nőtt a legtöbbet az évek során és 2023 elején érkeztünk el a legújabb mérföldkőhöz, az első Európa határán túli irodáink megnyitásával.

IT rendszerüzemeltetés üzletágunk fejlődése

Több, mint 20 éve foglalkozunk informatikai rendszerüzemeltetéssel és cégünk sikeresen nőtt egy néhány fős mikrovállalkozásból 70+ főt foglalkoztató, 1+ millió eurós árbevételű globális szolgáltatóvá.

Vállalkozásunk magyarországi beindítása után egyre több nemzetközi céggel dolgoztunk együtt a közép-európai régióban, így 2009-ben első külföldi irodánkat is megnyitottuk Horvátországban, aminek köszönhetően számos ügyfelünk érkezett a környező országokból, főként román, szlovák, szerb, szlovén és osztrák piacról.

A nyugat-európai piac egyre fontosabbá vált partnereink számára, így a növekvő igényekre válaszul nyitottunk irodát 2011-ben Írországban, 2018-ban pedig Németországban. Az új leányvállalatokkal sikeresen emeltünk szolgáltatásaink színvonalát meglévő ügyfeleink számára és bővítettük üzleti kapcsolatainkat.

ERT Group
Az ERT Group cégei teljes körű informatikai szolgáltatásokat nyújtanak, segítve a vállalkozások mindennapi működését.
Teljes körű IT megoldások világszerte!